Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-02@11:13:55 GMT

پیگیری اختصاص سهام عدالت به جاماندگان

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۹۹۲۱۳

پیگیری اختصاص سهام عدالت به جاماندگان

خبرگزاری آریا - فراکسیون سهام عدالت برای پیگیری مسائل 49 میلیون سهامدار عدالت روز گذشته با مشارکت 50 نماینده مجلس تشکیل شده و مهدی سعادتی، نماینده بابل عضو کمیسیون امنیت ملی به عنوان رئیس این فراکسیون انتخاب شد.
به گزارش خبرگزاری آریا ، اولین جلسه رییس فراکسیون با کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت، شب گذشته برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست سعادتی گفت: هدف از تشکیل فراکسیون سهام عدالت، حمایت از سهامداران عدالت است که از اقشار کم ‌درآمد جامعه هستند. چون مردم به عنوان صاحبان اصلی این انقلاب در انتخاب‌های مختلف شرکت کرده‌اند، از جمله در انتخابات رأی به جمهوری اسلامی که با بیش از 98 درصد آرا صورت گرفت. بنابراین صاحبان اصلی این انقلاب و نظام، خود مردم هستند و ما باید از منافع آنها از جمله در سهام عدالت دفاع کنیم.
رییس فراکسیون سهام عدالت با بیان اینکه کشور ما یک درصد جمعیت دنیا را دارد، گفت: با این حال کشور ما حدود 14.6درصد امکانات و ثروت‌های دنیا را دراختیار دارد، اما با این حال سطح درآمد پایین است و این معنایی ندارد جز اینکه بگوییم سوءمدیریت در این کشور حکم‌فرما است. باید اقتصاد کشور مردم‌ محور و براساس سیاست‌های اقتصادی مقاومتی باشد و یکی از بسترهای مهم، همین طرح سهام عدالت است که مردم در دارایی‌های کشور سهیم می‌شوند و همچنین به گسترش مالکیت عمومی در سطح جامعه کمک می‌کند. 
به گفته رییس فراکسیون سهام عدالت، همانگونه که در بازدید از سایت هسته‌ای نطنز و فردو ملاحظه کردیم، جوانان این کشور کارهای بزرگی انجام داده‌اند. در زمینه اقتصاد هم باید کار مردم را به خود مردم و به ویژه جوانان بسپاریم.
سعادتی گفت: اشتغال یکی از مسائل مهم کشور است که طبق سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری باید اقتصاد مردم‌محور باشد، اما سوءعملکرد دولت باعث شد تا مقام معظم رهبری در دو مسئله، یکی کاهش جمعیت از مردم عذرخواهی کند و دیگر در مورد بیکاری که در هر خانواده‌ای، یکی دو جوان بیکار وجود دارند عذرخواهی کند. در حالی که این دو مسئله به خاطر سیاست‌های غلط دولت‌ها بوده است. 
وی با بیان اینکه تشویق مردم به سرمایه‌گذاری و پس‌انداز و افزایش درآمد خانوار از طریق سهام عدالت صورت می‌گیرد، گفت: فراکسیون سهام عدالت چند موضوع بر زمین مانده را دنبال می‌کند. یکی کمک به کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری استان سهام عدالت و دفاع از منافع سهامداران در سطح ملی. دوم، پیگیری وضعیت جاماندگان سهام عدالت و رفع اختلاف آماری 2 میلیون نفری که در حال حاضر کارت سهام عدالت دارند، اما جزو سهامداران عدالت به شمار نمی‌روند و این مسئله حتماً باید حل شود. در مورد مابقی کسانی که مستحق دریافت سهام عدالت هستند نیز پیگیری می‌کنیم تا به آنها سهام جدید اختصاص پیدا کند.
نماینده بابل همچنین گفت:‌ در مورد عملکرد سازمان بورس حرف داریم و مردم از عملکرد این سازمان به شدت گلایه دارند و استعفای رییس سازمان بورس به تنهایی کفایت نمی‌کند.
انتخابات عجولانه مجامع سرمایه‌گذاری سهام عدلات به تعویق افتاد سعادتی گفت: در یک اقدام عجولانه قرار بود در 20 اسفند مجامع شرکت‌های سرمایه‌گذاری سهام عدالت برگزار شود. خوشبختانه با تصمیم نمایندگان مجلس و پس از آن شورای عالی بورس قرار شد این انتخابات فعلا لغو شود و حداقل بعد از انتخابات ریاست جمهوری در سال آینده برگزار شود؛ بنابراین شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی فرصت پیدا می‌کنند تا اعضای خود را برای مشارکت در انتخابات مجامع عمومی شرکت‌های استانی توجیه و آگاه کنند و این انتخابات 3، 4 ماه بعد از عید برگزار خواهد شد. 
به گفته رییس فراکسیون سهام عدالت، رویکرد اصلی این فراکسیون که با تعداد 50 نفر از نمایندگان شکل گرفته، این است که در اولین فرصت 2 میلیون نفری که کارتهای سهام عدالت در اختیار دارند به حق‌شان برسند و مشکل آنها باید صددرصد حل شود. البته این را هم بگویم، ما در دولت کنونی دل قوی برای حل مشکل سهامداران عدالت نیافتیم، اما امیدواریم در برنامه پنج ‌ساله هفتم توسعه، این مسئله را بگنجانیم که سهام عدالت به جاماندگان اختصاص پیدا کند. 
وی افزود: همچنین در لایحه بودجه 1400 تلاش می‌کنیم، دولت را مکلف کنیم تا سهام عدالت 2 میلیون نفری که دارای کارت سهام عدالت هستند حتماً اختصاص پیدا کند و این گره کور با اراده قوی باز می‌شود.
درباره سهام عدالت تحقیق و تفحص می‌کنیم در این مراسم همچنین رییس فراکسیون سهام عدالت در حکمی، عسکر توکلی را به عنوان دبیر فراکسیون سهام عدالت مجلس انتخاب کرد. سعادتی همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا جاماندگان سهام عدالت به علت عدم اعلام شماره شبا در سامانه سهام عدالت بودند، گفت: برخی از این افراد به دلیل اینکه شماره شبای بانکی خود را اعلام نکرده‌اند به عنوان سهامدار عدالت شناخته نشده و یا برخی از افراد هستند که در یک خانوار چند نفره، یک نفر به خاطر یک مغایرت جزئی از سهام عدالت جا مانده است.
وی افزود: البته عده‌ای از نمایندگان می‌گویند به بقیه 30 میلیون نفر از جمعیت کشور که سهام عدالت ندارند باید اختصاص پیدا کند. از این تعداد واقعا برخی مستضعف و مستحق دریافت سهام عدالت هستند. برخی از افراد در حاشیه شهرها با درآمد اندک زندگی می‌کنند. در طرح سهام عدالت ابتدا قرار بود سهام 60 شرکت بین 49 میلیون نفر تقسیم شود، اما سهام برخی از پتروشیمی‌ها و پالایشی‌ها را از سبد سهام عدالت خارج کردند و درنهایت سهام 49 شرکت در سبد سهام عدالت باقی ماند. 
رییس فراکسیون سهام عدالت همچنین تأکید کرد: براساس سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری تأکید شده است که مردم سهام عدالت خود را نگه دارند و از منافع آن استفاده کنند. بنابراین به هیچ وجه توصیه نمی‌کنیم که مردم سهام ارزنده عدالت خود را بفروشند و به مردم قول می‌دهیم در آینده اتفاقات خوبی روی می‌دهد و ما تلاش می‌کنیم پرداخت سود سهام عدالت در اولین فرصت برای دارندگان سهام عدالت انجام شود. البته متأسفانه اختلاف نظری بین عوامل اجرایی سهام عدالت وجود داشته است که ما سعی می‌‌کنیم با تقویت جنبه نظارتی مجلس در سهام عدالت، این اختلافات را برطرف کنیم.
نماینده بابل همچنین گفت: در نظر داریم از مجموعه‌هایی که با سهام عدالت این کارها را کرده‌اند و سهام مردم را نصف کرده‌اند، تحقیق و تفحص کنیم. البته این کار را با آرامش انجام می‌دهیم و قصد نداریم برای سهام عدالت مشکل ایجاد کنیم.
وی همچنین در مورد اینکه سازمان خصوصی‌سازی می‌گوید پنج میلیون نفر به دلیل اینکه هنوز شماره شبای سهام عدالت را اعلام نکرده‌اند، بناراین تاکنون هیچ‌گونه سود سهام عدالت را نگرفته‌اند، گفت: این هم از مشکلاتی است که در فراکسیون تعاون پیگیری می‌کنیم و باید مسائل اجرایی این کارها را به شرکت‌های استانی سهام عدالت و تعاونی‌های شهرستانی بدهند. چون آنها مستقیماً با مردم سروکار دارند و به راحتی می‌توانند این پنج میلیون مشمول سهام عدالت را پیدا کنند و شماره شبای بانکی آنها را برای واریز سود بگیرند.
مدلی ساده برای واریز سود سهام عدالت در این مراسم همچنین حسین امینی‌خواه، نایب رییس کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی گفت: 352 شرکت تعاونی سهام عدالت در شهرستان‌ها فعالیت دارند و ما انتظار داریم این شرکت‌ها درنظر گرفته شوند، اما متأسفانه در آئین‌نامه اجرایی اخیر شورای عالی بورس، شرکت تعاونی سهام عدالت نادیده گرفته شده‌اند. 
همچنین اکبر حیدری، سخنگوی کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری سهام عدالت گفت: ما یک مدل عملیاتی ساده برای واریز سود سهام عدالت درنظر گرفته‌ایم. شرکت های سرمایه‌پذیر حاضر در سبد سهام عدالت، امسال هم سود شناسایی کرده‌اند، اما در حساب‌های خود نگه داشته‌اند. پیشنهاد کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری این است که به همان روشی که در سه سال گذشته سود سهام عدالت پرداخت شده است، سود امسال هم قبل از عید برای سهامداران عدالت در دو روش مستقیم و غیرمستقیم واریز شود تا کام مردم در شب عید شیرین شود.
حیدری گفت: در حال حاضر مقامات می‌گویند واریز سود فقط از طریق سامانه جامع اطلاعات مشتریان، سجام باشد، در حالی که به روش سه سال گذشته می‌توان سود دارندگان سهام عدالت را واریز کرد و یا این سود به حساب شرکت سرمایه گذاری استانی واریز شود و از این طریق بین سهامداران توزیع شود و ما انتظار داریم همه سهامداران عدالت چه در روش مستقیم یا غیرمستقیم امسال هم باید سود سهام عدالت خود را دریافت کنند.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کانون شرکت های سرمایه گذاری سرمایه گذاری استانی سهامداران عدالت اختصاص پیدا سود سهام عدالت سهام عدالت سهام عدالت سهام عدالت میلیون نفر واریز سود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۹۹۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساندرا پیچای به باشگاه میلیاردی‌ها می‌پیوندد

ایتنا- ساندار پیچای، مدیرعامل آلفابت (شرکت مادر گوگل) در آستانه دستیابی به ثروت ۱۰ رقمی است که یک دستاورد کم‌سابقه برای یک مدیر فناوری غیربنیانگذار است.
از زمانی که پیچای ۵۱ ساله در سال ۲۰۱۵، مدیرعامل گوگل شد، ارزش سهام این شرکت بیش از ۴۰۰ درصد رشد کرد و عملکرد قابل توجهی در مقایسه با عملکرد شاخص‌های اس اند پی ۵۰۰ و نزدک در مدت مشابه داشت. ارزش سهام این شرکت روز جمعه پس از انتشار گزارش درآمدهای سه ماهه اول که بهتر از حد مطلوب بود، به رکورد جدیدی رسید. درآمد این شرکت با رشد مبتنی بر هوش مصنوعی در واحد رایانش ابری، تقویت شد. همچنین، برای نخستین بار در تاریخ خود، سود نقدی معرفی کرد.

بر اساس داده‌های شاخص میلیاردرهای بلومبرگ، افزایش ارزش سهام این شرکت در کنار پاداش سنگین سهام که ساندار پیچای را به یکی از پردرآمدترین مدیران عامل جهان تبدیل کرده است، ثروت او را به نزدیک به یک میلیارد دلار رسانده است.

این یک پیشرفت قابل ملاحظه برای ساندار پیچای است که اهل چنای هند است و در یک آپارتمان دو اتاقه بزرگ شد که او و برادر کوچکترش، در کف اتاق نشیمن می‌خوابیدند. او در مصاحبه‌هایش گفته است که در طول دوران کودکی‌اش، تلویزیون یا خودرو نداشتند. گاهی حتی آب لوله کشی هم نداشتند.

اولین تلفن، وقتی ۱۲ سال داشت وارد خانه آنها شد و به گفته خودش، او را با امکانات فناوری آشنا کرد. این موضوع، همراه با کنجکاوی در مورد شغل پدرش به عنوان مهندس برق شرکت انگلیسی  GEC،، پیچای جوان را به صنعت فناوری جذب کرد.

او در مدرسه، عالی بود و سرانجام توانست به موسسه معتبر فناوری هند در خاراگپور راه پیدا کرده و در رشته مهندسی تحصیل کند. وقتی او بورسیه تحصیلی دانشگاه استنفورد را دریافت کرد، پدرش ۱۰۰۰ دلار از پس انداز خانواده (بیش از حقوق سالانه‌اش) برداشت تا هزینه بلیت هواپیمای پیچای و سایر هزینه‌هایش را تامین کند.

پیچای در مصاحبه‌ای در سال ۲۰۱۴ گفت: پدر و مادرم همان کاری را کردند که بسیاری از والدین در آن زمان انجام می‌دادند. آنها بخش زیادی از زندگی خود را فدا کردند و از درآمد قابل تصرف خود برای اطمینان از تحصیل فرزندانشان استفاده کردند.

او پس از اخذ مدرک عالی دیگر در مدرسه وارتون دانشگاه پنسیلوانیا، مدتی به عنوان مشاور در شرکت مک‌کنزی فعالیت کرد و در سال ۲۰۰۴ به عنوان مدیر محصول به گوگل پیوست و ساخت پروژه‌های بزرگی مانند نوار ابزار گوگل و گوگل کروم را مدیریت کرد.

تسهیل کننده بزرگ
پیچای در سال ۲۰۱۵ توسط لری پیج یکی از بنیانگذاران گوگل، به عنوان مدیرعامل گوگل انتخاب شد، در حالی که خود پیج، مدیر عامل هلدینگ تازه تاسیس آلفابت شد. پیچای، سمت مدیرعامل آلفابت را در سال ۲۰۱۹، پس از این که لری پیج و سرگئی برین، بنیانگذار دیگر گوگل، از مدیریت امور روزانه کنار رفتند، بر عهده گرفت.

برین و پیج که مجموعا حدود ۳۰۰ میلیارد دلار دارایی خالص دارند، در نامه‌ای در سال ۲۰۱۹ درباره پیچای چنین گفتند: از زمان تاسیس آلفابت، هیچ کسی نیست که بیشتر به او اعتماد کرده باشیم و هیچ فردی بهتر از او برای هدایت گوگل و آلفابت به سمت آینده، وجود ندارد.

پیچای در دوران مدیرعاملی خود، بر گسترش لاین محصولات گوگل و اضافه شدن دستیار گوگل، گوگل هوم، گوگل پیکسل، گوگل ورک اسپیس و محصولات دیگر، نظارت داشته است. او همچنین اولین کسی بود که از هوش مصنوعی استقبال کرد و آن را «فرصت یک باره در یک نسل» نامید.

در حالی که آلفابت به دلیل محصولات هوش مصنوعی خود، ‌هدف انتقاد قرار گرفته است و برخی از سرمایه‌گذاران توانایی این غول فناوری را برای رقابت با شرکت  OpenAI زیر سوال برده‌اند، گزارش درآمد اخیر، این اطمینان را ایجاد کرد که هزینه‌های صورت گرفته برای این فناوری، در حال به ثمر نشستن است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، دارایی خالص پیچای شامل ۴۲۴ میلیون دلار دارایی سهام و همچنین حدود ۶۰۰ میلیون دلار به دست آمده از فروش سهام از زمانی است که مدیرعامل شد. شاخص ثروت بلومبرگ فرض را بر این گذاشته که سهام فروخته شده برای سرمایه گذاری مجدد در بازار سهام، مورد استفاده قرار گرفته است.

دیگر خبرها

  • تاریخ جدید واریز سود سهام عدالت اعلام شد
  • رای دادگاه تجدیدنظر به محکومیت کقزوی!
  • نظارت ها بر شرکت های بورسی برای واریز به موقع سود سهام عدالت چگونه است؟
  • ساندرا پیچای به باشگاه میلیاردی‌ها می‌پیوندد
  • تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت اعلام شد + جزئیات
  • تاریخ دقیق برگزاری نوبت اول کنکور سراسری برای جاماندگان اعلام شد
  • ثروت ایلان ماسک روی دور افزایش افتاد
  • اختصاص ۳۰۰ نفر بیمه به کارگران ساختمانی در کردستان
  • بابک زنجانی عفو شد
  • ۲۳ درصد درآمد بودجه از سودِ سهام روی دوش بانک مرکزی